Na dvore z tŕňov a ruží ~ Úvod

Viete čo sme už dlho nerobili? Nejaký poriadny projekt k veľmi očakávanej novinke! A to je dôvod, prečo sme sa s Naty (world-of-books-by-naty) rozhodli jeden v spolupráci so Slovartom spraviť. A tentokrát to bude k veľkej novinke - Na dvore z tŕňov a ruží od Sarah J Maas.


Niečo málo o knihe: Na dvore z tŕňov a ruží je prvý diel novej série od autorky Trónu zo skla. Je možno trošku viac romantickejšia a trošku menej akčnejšia, ale stále rozhodne stojí za prečítanie. Svet, ktorý autorka vymyslela je úžasný, postavy sú úžasné a vy si knihu proste zamilujete. 

Dátum vydania: 27.4.2017

Anotácia: 
Keď devätnásťročná lovkyňa Feyre zabije v lese vlka, na prah jej domu dorazí nebezpečný netvor, ktorý sa dožaduje odplaty. Feyre sa razom ocitá uprostred zákernej čarovnej krajiny, ktorú pozná len z rozprávok a legiend. Až tam zistí, že jej uchvatiteľ nie je žiadny netvor, ale príslušník rasy smrteľne nebezpečných a nesmrteľných férov, ktorí kedysi vládli celému svetu. A volá sa Tamlin. Na jeho panstve si postupne uvedomuje, že ľadová nevraživosť, ktorú k nemu pociťovala, sa premieňa na spaľujúcu vášeň, čo pohlcuje všetky klamstvá a výstrahy o prekrásnom, no nebezpečnom svete férov. Férsku krajinu však zahaľuje prastarý zlovestný tieň. Feyre musí objaviť spôsob, ako ho zastaviť... inak má na svedomí Tamlina a celú férsku rasu.

Chcete vedieť čo vás vrámci projektu čaká?
Rozhodne si nenechajte ujsť 10 dôvodov prečo čítať túto novinku, ktoré by sme mali pridať už zajtra&pozajtra. 
Takisto aj nejaké úryvky, viac názorov aj od iných čitateľov prečo knihu čítať a nakoniec aj súťaž. 

Spolu s Naty dúfame, že sa Vám projekt bude páčiť a nalákame Vás na jej čítanie. :) 

0 Komentáre