Girl Online: Blogtour - Prečo si prečítať Girl Online: Part I.

Taak. A pokračujem v blogtour, ktorý usporiadavám spolu s Naty. Tentokrát sme sa rozhodli spísať dôvody, prečo sa oplatí prečítať si Girl Online aj napriek toľkým hateom.  
Zdroj

1. Je to príjemná letná oddychovka 

Hľadáte niečo príjemné a jednoduché, čo by ste čítali cez leto, pri bazéne/na dovolenke a pod.? Toto je kniha pre vás. Je to také milučké, ktoré neublíži. A nemusíte sa ani nejako zvlášť zamýšľať nad dejom, nie je vôbec zložitý. 
Navyše, štýl písania je tiež jednoduchý, a preklad podarený, žiadne krkolomné vety, výrazy, ktoré by vám sťažovali čítanie. 




2. Cestovanie 

Zbožňujem cestovanie. Nič sa mi nehodí viac na  leto na čítanie, ako kniha, kde sa spomína cestovanie. A kde hlavná hrdinka cestuje. 
Penny vycestuje do New Yorku. Jedno z najkrásnejších metropól svetla, ktoré proste v budúcnosti musím navštíviť. O to viac som si užívala, ako aj ona spoznávala toto úžasné mesto a zase som si ho dokázala o niečo viac zamilovať. 





3. Priateľstvo 

Priateľstvo medzi Penny a Elliotom bolo úžasné. Bolo vidno, že sa poznali už strašne dlho, že si rozumeli aj bez slóv, že sa chápali. 
Také priateľstvo, ako mali oni dvaja medzi sebou, si určite každý zaslúži, aby ste si s niekym tak rozumeli. 
A bolo aj vidieť, že si vedia odpustiť. Že, aj keď sa pohádali, stále si vedeli prepáčiť... 



4. Trapasy

Hlavnej hrdinke Penny sa stávali neskutočné trapasy. Nereálne. Až moc. Ale aj tak vám to nezabránilo, aby ste sa zasmiali na nich. Možno vám bolo Penny trošičku ľúto, ale to čo sa jej stávalo, to vám proste nezabránilo, aby ste sa na tom schuti zasmiali. Vôbec. Úplne bez problémov. 





A už zajtra pribudnú na Natynom blogu ďalšie 4 dôvody. Tak to nezabudnite sledovať. 
Predchádzajúce články vrámci blogtour:
Moja recenzia na knihu 

0 Komentáre